top of page

Kolmeulotteinen tekstiilitaide puhuttelee voimallaan ja lempeydellään. Tekstiilitaide sopii tiloihin missä ihminen tarvitsee rauhan, lohdutuksen ja voiman.

Tekstiilin pehmeyden kautta pystyn nostamaan esille vaikeita aiheita kuten uupumus ja suru ilman että aiheista tulisi liian rankkoja. Tekstiili muodostaa sillan tunteen ja ymmärryksen välissä. Abstaktitaiteessa on tilaa katsojien omiin tulkintoihin ja  kokemuksiin.

Työssäni haluan nostaa esille sekä haurauden että kauneuden ihmiselämässä. Ihminen aistii sekä kehollaan , sielullaan että hengellään. Me käytämme aistejamme ja  elämänkokemuksemme kun me luomme kuvan elämästä. 

Minun henkilökohtainen elämäntarina sekä kokemukseni työuralta terveydenhoitajana muokkaa työni ja heijastuu työssäni. 

Fyysiset työt heijastavat elämää struktuurillaan, aineellisluoneeltaan ja värityksellään. Jo käytetty materiaali puhuttelee hiljaa, se kantaa sisällään voimaa mitä käyttämätön materiaali ei sisällä. Taiteessa on ulottovuus joka ei silmillä ole nähtävissä mutta aistittavissa. 

Toivon että  työni saisi koskettaa ja eheyttää, löytää tiensä ihmisten elämään, julkisiin tiloihin, kouluihin, sairaaloihin, hoitokoteihin, seurakuntiin, työpaikkoihin ja yksityisiin koteihin. 

Haluan herättää rohkeuden kohdata elämää, syleillä elämää. Sekä haurauden että kauneuden!

 

 

bottom of page